marți, 21 august 2007

Diminetile de vara cu iz de galusca

Hello people,

iaca ieri am descoperit niste locuri foarte interesante unde sa sezi si sa razi, dar sa razi cu pofta, sa te bucuri cu chef si sa ai lumina aia in ochi de te scoate din randul morocanosilor.
Iaca locul cu pricina:
http://smokingcoolcat.blogspot.com/
Noutatile tin de viitor, adica miroase a iarba verde, fan cu mot si creste dezgolite, care va sa zica...acum pe intelesul tuturor, curand ma vad prin munti la un traseu de creasta..asta asa ca sa nu treaca week-end-ul intr-un sictir imbatabil si intr-o incinsatura de 40 de grade.
Dom'le mare inventie si prietenii astia ai nostri, cu ei razi, cu ei bei o bere, cu ei te enervezi, cu ei te certi, apoi ai cu cine sa te impaci, cu ei te plimbi , cu ei comentezi o carte buna, ce sa mai, ei sunt enorm din ceea ce e viata asta si tare bine e sa-i ai pe langa tine.
Azi e o zi minunata ca mi-au trecut niste flashuri de viitor prin creier si le vad pe hartie....si-atunci viitorul suna curand:)
Hai ca ne auzim mai tarziu sa depanam diverse, asta asa ca e o zi d evara in care invatam sa ignoram canicula si sa apreciem berea rece de pe Gabroveni:)

Niciun comentariu: